Specialized tesztnyereg programunk

létrehozva: 2018.01.22

specialized power nyereg

 

Teszteld és találd meg a tökéletes nyerget. Segítünk!

 

Egy hosszú nap a bringán könnyen válik rémálommá a nem megfelelő kialakítású vagy méretű nyereg miatt. A rossz nyeregválasztás amellett, hogy ún. „nyeregbántalmakat” okoz (fájdalom, zsibbadás, kidörzsölés, stb.) a teljesítőképességed teljes kihasználását is lehetetlenné teszi.

 

 

Egy jó nyeregválasztással drámai módon javíthatjuk teljesítményünket azzal, hogy megfelelő „támogatást” adunk az ülőcsont és a kerékpár csatlakozási pontjánál, illetve a fájdalom megszűnésével hosszú távon is kényelmesen kerékpározva tudjuk kitolni határainkat.

Minden esetben az ülőcsont-távolságunkhoz passzoló méretű nyerget kell választanunk, mely megfelelő alátámasztást nyújt, ezáltal kiküszöböli a lágyrészekre nehezedő nyomást, így biztosítva a szabad véráramlást.

 

specialized nyereg

 

A hozzád és a kerékpáron elfoglalt pozíciódhoz leginkább passzoló forma és szélesség kiválasztása a kulcs a sikerhez,  a „kinézet”, „ár”, „súly” sokadlagos szempont.

A Specialized nyergek 130mm, 143mm, 155mm és 168mm-es szélességekben kaphatók, a hozzád legjobban passzoló méretet egy speciális Body Geometry Fit mérőeszközzel határozzuk meg.

Minden tesztelés előtt röviden konzultálunk arról, milyen kerékpárod van, milyen pozícióban tekersz, mik a panaszaid a jelenlegi nyergeddel, stb., majd elvégezzük a mérést és így ajánlunk nyerget.

 

bike fitting budapest

 

 

Specialized tesztnyereg programunkban az alábbi nyergek elérhetők, különböző szélességben:

 

 

 

 

Specialized Romin Evo tesztnyereg

 

specialized romin evo nyereg

 

 

 

Specialized Power tesztnyereg

 

specialized power nyereg

 

 

Specialized Toupe tesztnyereg

 

 

specialized toupe nyereg

 

 

Specialized Phenom tesztnyereg

specialized phenom nyereg

Specialized Henge tesztnyereg

 

specialized henge nyereg

 

A nyergeket megbeszélés szerint 3-4 napra tudjuk kiadni, 20.000 Ft. letét ellenében, melyet a teszt végén  egy VÁSÁRLÁSI UTALVÁNY FORMÁJÁBAN  ADUNK VISSZA.  Az utalvány a kiállítástól számítva 1 évig érvényes,  bármilyen termékre és szolgáltatásra beváltható.