Specialized tesztnyereg programunk

létrehozva: 2018.01.22

specialized power nyereg

 

Teszteld és találd meg a tökéletes nyerget. Segítünk!

 

Egy hosszú nap a bringán könnyen válik rémálommá a nem megfelelő kialakítású vagy méretű nyereg miatt. A rossz nyeregválasztás amellett, hogy ún. „nyeregbántalmakat” okoz (fájdalom, zsibbadás, kidörzsölés, stb.) a teljesítőképességed teljes kihasználását is lehetetlenné teszi.

 

 

Egy jó nyeregválasztással drámai módon javíthatjuk teljesítményünket azzal, hogy megfelelő „támogatást” adunk az ülőcsont és a kerékpár csatlakozási pontjánál, illetve a fájdalom megszűnésével hosszú távon is kényelmesen kerékpározva tudjuk kitolni határainkat.

Minden esetben az ülőcsont-távolságunkhoz passzoló méretű nyerget kell választanunk, mely megfelelő alátámasztást nyújt, ezáltal kiküszöböli a lágyrészekre nehezedő nyomást, így biztosítva a szabad véráramlást.

 

specialized nyereg

 

A hozzád és a kerékpáron elfoglalt pozíciódhoz leginkább passzoló forma és szélesség kiválasztása a kulcs a sikerhez,  a „kinézet”, „ár”, „súly” sokadlagos szempont.

A Specialized nyergek 130mm, 143mm, 155mm és 168mm-es szélességekben kaphatók, a hozzád legjobban passzoló méretet egy speciális Body Geometry Fit mérőeszközzel határozzuk meg.

Minden tesztelés előtt röviden konzultálunk arról, milyen kerékpárod van, milyen pozícióban tekersz, mik a panaszaid a jelenlegi nyergeddel, stb., majd elvégezzük a mérést és így ajánlunk nyerget.

 

bike fitting budapest