Rólunk

A boltot – már lassan több mint egy évtizede – Vizdák Jani, sokszoros magyar bajnok hegyikerékpáros alapította. Jani neve máig fogalom montis körökben. Aki akkoriban belépett a boltba, sosem felejti el a bajnoki mezekkel, kupákkal és érmekkel díszített falakat. Itt olyan kerékpárokat és alkatrészeket lehetett megcsodálni és kézbe venni, amilyeneket élőben ritkán látott a hétköznapi bringás. Külön élmény volt, amikor a boltban parkolt Jani aktuális, pillekönnyű, saját használatú bicaja, karbonkerekekkel és a legújabb Sram XX szettel. Hmmm… Sram XX… Rég volt már, igaz?

 

A Speed-Way Jani kezei alatt, az ő szaktudásának, tapasztalatának és a vásárlók iránti lojalitásának köszönhetően vált Budapest egyik legjobb kerékpárboltjává. Sok száz (vagy inkább ezer?) eladott kerékpár és tíz hosszú évnyi munka után Jani úgy döntött, hogy eljött a jól megérdemelt pihenés ideje, így 2015 elején megvált a bolttól.

Az új tulajdonos közel egy évig vezette a boltot, majd egyéb elfoglaltságai miatt szintén az eladása mellett döntött.

Így került a Speed-Way 2015 végén Zóka-Ujhelyi Zoli kezébe, aki szintén nem ismeretlen a hazai kerékpárosok és terepfutók körében. Zoli mellé csatlakozott Marci, aki az üzletvezetői teendőket látja el és Bacsek Zoli, akinek profi szervizünket köszönhetjük. Bacsek Zoli sokat próbált országútis, egy „vérbeli ritter”, akinek nevét kivétel nélkül mindenki ismeri a hazai országútis szakmában.

A koncepciónk nem változott. Vizdák Jani nyomdokain haladva csak olyan kerékpárokkal, alkatrészekkel és kiegészítőkkel foglalkozunk, melyeket őszintén tudunk ajánlani vásárlóinknak, és megfelelő tanáccsal tudjuk ellátni őket a használatukról.

 

Mountain bike vonalon számíthatsz Zoli és Marci sokéves tapasztalatára és tanácsaira, legyen szó kerékpárvásárlásról vagy bármilyen technikai kérdésről, esetleg edzésről, versenyzésről.

Országúti vonalon Bacsek Zoli személye garantálja, hogy választ kapsz bármilyen kérdésre. Elkötelezettsége és tudása nekünk magunknak is teljesen új megvilágításba helyezte a kerékpározást. Bátran kérdezzétek edzésről, a kerékpár testreszabásáról, versenyzésről, technikáról és gyakorlatilag bármiről, aminek köze van az országúti kerékpározáshoz.

Persze a sok MTB- és országúti- mellett találsz nálunk trekking-, városi- és gyermekkerékpárokat is – a szakmában eltöltött éveinknek köszönhetően ezen a vonalon is mindenben a segítségedre leszünk!

 

                     

Új szolgáltatásunk a Body Geometry Fit, azaz a kerékpár-testreszabás, segít, hogy megtaláld a helyes pozíciót, és minden perc élmény legyen a kerékpárod nyergében.

 

2016-től Speed-Way Team néven kerékpáros sportegyesületet működtetünk, amelynek keretében több sikeres versenyzőt támogatunk. Egyesületünk közel húsz tagot számlál, velük rendszeresen találkozhatsz a hazai kerékpárversenyeken.

Térj be hozzánk, ha szakértői tanácsra van szükséged, ha megvennéd életed első kerékpárját, vagy ha cserélnéd a régit. Várunk szervizünkben, bármilyen problémával is fordulsz hozzánk, legyen szó egy elszakadt bowdenről vagy akár egy Di2 szoftverfrissítésről. Nézz be, ha csak beszélgetnél egy jót a kerékpársportról, vagy a legújabb technikai fejlesztésekről, netán arról, hogy miért nem szőrös a bringások lába.

Hiszen, akárcsak neked, nekünk is...

…Szenvedélyünk a kerékpározás!