2018 SPECIALIZED DIVERGE COMP

2018 SPECIALIZED DIVERGE COMP

Ár:

929 000 Ft

Akciós ár:

835 000 Ft

Leírás:

Specialized Diverge gravel kerékpár.

Ahol a burkolt út véget ér, ott kezdődik az igazi öröm. Ezért van szükséged egy bringára, ami minden körülmény közt a legjobban teljesít, legyen szó világkörüli túráról, erdei aszfaltútról, a kedvenc ösvényedről vagy egy jó murvás csapatásról. Ez az új Diverge!

Hogy mitől lett ilyen univerális a felhasználhatósága? A Specialized újratervezte a vázat, az új koncepció az „Open Road Geometry” nevet kapta. A kerékpár viselkedése alapján egy országútra áthangolt trail bike. Elődjéhez képest alacsonyabb középcsapágy pozíció, laposabb fejcsőszög, rövidebb láncvilahossz és rövidebb tengelytáv jellemzi. Megbízható irányíthatóság, jó kezelhetőség járul a módosított geometriához, a Fact 9r karbon alapanyag pedig a kiváló súlyadatok mellett, hajtás irányban merevséget, ezzel párhuzamosan rezgéselnyelő képességével  magas komfortot is biztosít. A villa alapanyaga szintén Fact 9r karbon. Akár 700x42 mm külsőkkel is szerelhető, és ebben az esetben is marad még hely a felszedett sárnak és a sárvédőknek is. A sárvédőknek, csomagtartónak és 3 kulacstartó rögzítésének is megtalálod az előre kialakított csatlakozási pontokat.     

Az útminőséghez beállított guminyomás mellett sokkal nagyobb fegyvert is kapsz a magas komforthoz: a Diverge felhasználási területéhez igazított, progresszív Future Shock gondoskodik az igazi kényelemről és a magabiztos kezelhetőségről. A Future Schock igazi előnye, hogy a rugozó elem érdemben nem változtatja meg a kerékpár tökéletesre hangolt geometriáját és a kiváló irányíthatóságot, miközben 20 mm mozgást engedélyez.  

És még egy részletet emelnénk ki: az S-Works CG-R nyeregcső méltán szerzett népszerűséget az elmúlt években, ez a forradalmi elem teszi fel a pontot az i-re a komfort tekintetében.

 

Kattints ide és fedezd fel az új Diverge-et!

 

 

Frame: Diverge FACT 9r Carbon | Open Road Geometry, 12x142 mm thru-axle, Future Shock Progressive suspension, 20 mm of travel, flat mount disc, BB386
Fork: Specialized FACT Carbon | Flat Mount Disc, 12x100 mm thru-axle
Stem: Specialized 3D Forged Alloy | 4-bolt, 7-degree rise
Bar: Specialized Hover Comp Alloy | 6061 Alloy, 125 mm drop, 75 mm reach
Bar tape: S-Wrap w/stickygel
Saddle: Phenom Comp | hollow Cr-Mo rails, 143 mm, Adaptive Edge Design
Seatpost: Specialized CG-R FACT Carbon | 27.2 mm
Wheels: Axis Elite Disc
Brakes: Shimano RS505 | hydraulic Flatmount disc brake
Crankset: Praxis Alba 2D
Sprocket Nuance: 48/32
Front Derailleur: Shimano 105
Rear Derailleur: Shimano 105 | 11-speed
Shifter: Shimano ST-RS505 2x11
Sprocket: Shimano 105 | 11-speed
Sprocket Ratio: 11-32
Chain: KMC X11EL