BULLS E-BIKE VÁLASZTÁSI SEGÉDLET (E-MTB)

BULLS E-BIKE VÁLASZTÁSI SEGÉDLET (E-MTB)

Leírás:

 

 

 

Választási segédlet a BULLS 2018-as E-MTB palettájához

 

 

bulls e-bike elektromos kerékpár

 

Bulls elektromos kerékpárok / Bulls e-bike -ok középmotoros Brose rendszerrel:

 

A Brose elektromos hajtásrendszer méltán rendelkezik hatalmas rajongótáborral. Nagy teljesítmény, zajtalan működés és a természetes kerékpározás élménye ötvöződik a Brose motoros pedelec kerékpárokban. Úttörők voltak az integrált akkumulátoros megoldások elterjesztésében, és akkumulátor kapacitás terén is kiemelkedtek. A folyamatosan fejlesztett és finomított motorjuk teljesítményben mindig a vetélytársak előtt jár, de a nagy teljesítmény mellé megbízhatóság és alacsony szervizigény is társul. A Brose motor a legcsendesebb működésű motor az e-bike piacon.

A jelenleg is népszerű Brose Drive T motor mellett 2018-tól két további motor is megjelenik a palettán, az MTB kerékpárok teljesítményigényére hangolt Brose Drive S (részletes cikk itt) és a kifejezetten S-pedelec kerékpárokhoz készülő Brose Drive TF.

 

▶ Bulls E-Stream EVO férfi kerékpárok 650 Wh kapacitású integrált Brose rendszerrel

▶ Bulls E-Stream EVA női kerékpárok 650 Wh kapacitású integrált Brose rendszerrel

 

 

 

 

 

bulls e-bike

 

Bulls elektromos kerékpárok / Bulls e-bike -ok középmotoros Shimano Steps rendszerrel:

 

A japán óriásra általánosságban jellemző, hogy a piacokat megváltoztató újdonságokkal általában nem ők jelentkeznek először, de a csúsztatott megjelenés mindig együtt jár a tökéletesre csiszolt megoldásokkal. Nincs ez máshogy a saját, e-montikoz készülő elektromos rásegítés rendszerükkel sem. A STEPS E8000 széria ízig-vérig kiforrott pedelec rendszer, ami olyan erőt biztosít a bringásnak és e-montijának egyaránt, hogy az emelkedők is az élvezetes lejtőzések adrenalin fröccsét nyújtják.

A csúcstechnológiás integráció élményét fokozzák az elektromos Shimano Di2 váltórendszerrel kombinált STEPS E8000 rendszerű E-bike-ok.

A 2018-ban megjelenő TwinCore (részletes cikk itt) akkumulátor megoldásuk a legnagyobb hatótávolságú fegyverekké alakította a STEPS E8000 TwinCore rendszerű e-montikat, mellyel akár 750 Wh kapacitást is elérhetünk.

 

▶ Bulls E-Core kerékpárok 500 Wh kapacitású integrált Shimano Steps E8000 rendszerrel

▶ Bulls E-Core EVO kerékpárok 375 Wh / 750 Wh kapacitású integrált Shimano Steps E8000 TwinCore rendszerrel

 

 

 

 

 

bulls e-bike ár

 

Bulls elektromos kerékpárok / Bulls e-bike -ok középmotoros Bosch Performance Line rendszerrel:

 

Bosch – válaszd a hazait! A német gyártó az utóbbi években letarolta a pedelec piacot a kiforrott, megbízható rendszereivel. A német tervezőasztalon megálmodott motorjaik magyarországi összeszereléssel készülnek. A Bosch legerősebb meghajtási rendszerét, a Performance Line CX-et találod meg a Bulls összes Bosch rendszerű e-montijában.

Az E-MTB mód és a Trail Control rendszer tökéletesen alkalmazkodik a változó terepviszonyokhoz és az előtted álló feladatokhoz, optimálisan adagolja a rásegítést, így neked csak az kerékpározási élmény marad. Ha mégis a kerékpár tolására kényszerülnél, a beépített walk-assistance leveszi rólad a kerékpár terhét. És ha a külső is fontos, a rendszer ez évtől Bosch Power Tube (részletes cikk itt) néven, 500 Wh kapacitású, alsó vázcsőbe integrált akkumulátorral is elérhető.   

 

 

▶ Bulls Six50 férfi kerékpárok 400 Wh / 500 Wh kapacitású Bosch Performance Line CX rendszerrel

▶ Bulls Six50 EVO férfi kerékpárok 500 Wh kapacitású integrált Bosch Performance Line CX rendszerrel

 

▶ Bulls Aminga női kerékpárok 400 Wh / 500 Wh kapacitású Bosch Performance Line CX rendszerrel

▶ Bulls Aminga EVA női kerékpárok 500 Wh kapacitású integrált Bosch Performance Line CX rendszerrel

 

 Bulls Twenty9 férfi kerékpárok 400 Wh / 500 Wh kapacitású Bosch Performance Line CX rendszerrel

▶ Bulls Twenty9 EVO férfi kerékpárok 500 Wh kapacitású integrált Bosch Performance Line CX rendszerrel