SPECIALIZED DIVERGE EXPERT X1

SPECIALIZED DIVERGE EXPERT X1

Ár:

1 499 000 Ft

Leírás:

2019-es Specialized Diverge Expert X1 gravel kerékpár.

 

Ahol a burkolt út véget ér, ott kezdődik az igazi öröm. Ezért van szükséged egy bringára, ami minden körülmény közt a legjobban teljesít, legyen szó világkörüli túráról, erdei aszfaltútról, a kedvenc ösvényedről vagy egy jó murvás csapatásról. Ez az új Diverge!

Hogy mitől lett ilyen univerális a felhasználhatósága? A Specialized újratervezte a vázat, az új koncepció az „Open Road Geometry” nevet kapta. A kerékpár viselkedése alapján egy országútra áthangolt trail bike. Elődjéhez képest alacsonyabb középcsapágy pozíció, laposabb fejcsőszög, rövidebb láncvilahossz és rövidebb tengelytáv jellemzi. Megbízható irányíthatóság, jó kezelhetőség járul a módosított geometriához, a Fact 9r karbon alapanyag pedig a kiváló súlyadatok mellett, hajtás irányban merevséget, emelett pedig rezgéselnyelő képességével  magas komfortot is biztosít. A villa alapanyaga Fact 9r karbon, a kis súly mellett ez a magas komforthoz is hozzásegít. Akár 700x38 mm külsőkkel is szerelhető, és ebben az esetben is marad még hely a felszedett sárnak és a sárvédőknek is. A sárvédőknek, csomagtartónak és 3 kulacstartó rögzítésének is megtalálod az előre kialakított csatlakozási pontokat.     

Az útminőséghez beállított guminyomás mellett sokkal nagyobb fegyvert is kapsz a magas komforthoz: a Diverge felhasználási területéhez igazított, progresszív Future Shock gondoskodik az igazi kényelemről és a magabiztos kezelhetőségről. A Future Schock igazi előnye, hogy a rugozó elem érdemben nem változtatja meg a kerékpár tökéletesre hangolt geometriáját és a kiváló irányíthatóságot.  

És még egy részletet emelnénk ki: az S-Works CG-R nyeregcső méltán szerzett népszerűséget az elmúlt években, ez a forradalmi elem teszi fel a pontot az i-re a komfort tekintetében.

 

Kattints ide és fedezd fel az új Diverge-et!

 

 

A 2019-es SPECIALIZED DIVERGE EXPERT X1 gravel kerékpár teljes specifikációja:

 

Frame Specialized FACT 9r carbon, Open Road Geometry, 12x142mm thru-axle, Future Shock Progressive suspension, 20mm of travel, flat-mount disc, BB386
Fork Specialized FACT carbon, flat-mount disc, 12x100mm thru-axle
Shifters SRAM Force 1 hydraulic disc w/ ICJ
Rear Derailleur SRAM Force 1, long cage
Brakes SRAM Force, flat-mount disc
Cranks Praxis Zayante carbon 1X, 40t
Cassette SRAM XG 1150, 11-speed, 10-42t
Bottom Bracket Praxis, PF30
Chain KMC X11 EL, 11-speed w/ Missing Link
Wheels Roval C38 Disc
Tires Sawtooth 2Bliss Ready, 700x38mm
Pedals Nylon, 105x78x28mm, loose ball w/ reflectors
Stem Specialized Pro SL, alloy, 4-bolt
Handlebars Specialized Adventure Gear Hover; 103mm drop x 70mm reach x 12d flare
Grips S-Wrap Roubaix w/ sticky gel
Saddle Body Geometry Phenom Expert, Adaptive Edge design, hollow titanium rails, carbon fiber base, 143mm
Seat Post S-Works CG-R, FACT carbon fiber, single-bolt, 27.2mm
Seat Binder Diverge collar for carbon frames