ALL-NEW ROUBAIX - SMOOTHER IS FASTER

létrehozva: 2019.05.05

 

 

HELL IS HEREBY OFFICIALLY CONQUERED

 

„Élvonalbeli tervezéssel és a legmodernebb, szilícium völgyi technológiával egy olyan kerékpárt fejlesztettünk, ami könnyebb a Venge-nél és aerodinamikusabb a Tarmac-nál. Az új Roubaix. A technikailag legfejlettebb kerékpár, amit valaha készítettünk.

 

Az új Specialized Roubaix az első olyan komfort / endurance országúti kerékpár, ahol nem kell kompromisszumot kötnünk a kényelemért. A 2020-ra teljesen megújult Roubaix könnyebb lett a Venge-nél, aerodinamikusabb a Tarmac-nál és geometriában az előbb említett két modell agilitását hozza.

100% kompromisszummentes országúti versenykerékpár, mely a bemutatását követő napokban a híres/hírhedt Paris-Roubaix kerékpárversenyen egyből győzelmet aratott!

 

 

 

 

 

SUSPEND THE RIDER NOT THE BIKE

 

A Future Shock (ami véleményünk szerint az elmúlt évek legjobb technikai fejlesztése volt a kerékpáriparban, lásd még: DivergeSirrus X ) a kerékpár és a kerékpáros közt helyezkedik el, így óvja a bringást az út felől jövő rázkódástól, anélkül, hogy a hatékonyság és irányíthatóság kárára lenne. Az új Future Shock hidraulikus visszaút-csillapítást és lockolási lehetőséget kapott, hogy a kerékpár még hatékonyabb legyen és még több kényelmet nyújtson, bármilyen útviszonyok közt.

 

Specialized Roubaix 2020 

 

Az új Roubaix kétféle Future Shock-kal érkezik. Az ExpertPro és S-Works modellekben a Future Shock 2.0 dolgozik, immár visszaút-csillapítással és lockolási lehetőséggel, míg a Comp, a Sport és a Base modellek Future Shock 1.5-tel érkeznek, visszaút-csillapítással.

 

 

 

COMPLIANCE WITHOUT COMPROMISE

 

Az új Pavé nyeregcső az első aerodinamikus rezgéselnyelő-komfort nyeregcső. Formája  hasonló a Tarmac D-shape nyeregcsövéhez , de a nyeregbilinccsel együtt a nyeregvázcsőbe süllyesztve kerül elhelyezésre. A Pavé nyeregcső rugalmassága tökéletes összhangban van a bringa elejével, így biztosítja a komfortos és kiegyensúlyozott kerékpározási élményt.

 

specialized pave seatpost

 

 

LIGHTER. FASTER. MORE AERO.
 
 
Az új Roubaix a komfort, az aerodinamika, a könnyű súly és a magas teljesítmény tökéletes keverékét nyújtja. A Venge csőformái alapján, a Win Tunnel szélcsatornában kifejlesztve, a Roubaix váza aerodinamikusabb a Tarmac-nál, tömege mégis 900 gramm alatt marad! Minden Roubaix váz Rider-First Engineered™ technológiával készül, így biztosítva azonos teljesítményt, bármely vázméret esetén.

 

 

 

 

 

BEYOND GENDER
 
 

 Tapasztalataink alapján rájöttünk, hogy sokszor nagyobb a különbség két férfi vagy két nő bringás közt, mint egy férfi és nő közt. Ez azt jelenti, hogy a nemek önmagában nem nyújtanak elég különbséget ahhoz, hogy megkülönböztetett geometriákat építsünk. Itt az idő, hogy túllépjünk a "női váz", "férfi váz" korszakon. A Beyond Gender-ről itt olvashatsz bővebben. 

Az új Roubaix-ból nincs külön női-férfi verzió, a vázméretek széles skálán 44cm-től 64cm-ig kaphatók és a  Rider-First Engineered™ tervezésnek köszönhetően minden testmagassághoz azonos és tökéletes teljesítményszint társul.

 

specialized női országúti 

 

 

A 2020-AS SPECIALIZED ROUBAIX KERÉKPÁR, ÁLTALÁNOS JELLEMZŐK:

 

FACT 10R karbonváz ( S-Works: FACT 11R )

 900 gramm alatti váz tömeg (56-os méret)

Pavé karbon nyeregcső integrált bilinccsel

Future Shock 2.0: visszaút-csillapítás, lockolási lehetőség  ( Expert, Pro, S-Works modellek)

Future Shock 1.5: visszaút-csillapítás ( Base, Sport, Comp modellek)

Max. 33 mm-es köpenyszélesség

BSA angol menetes középcsapágy

 

 

 

SPECIALIZED ROUBAIX ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR KÍNÁLATUNKAT IDE KATTINTVA ÉRED EL!

 

 

 

specialized roubaix kerékpár