Merida Reacto aero országúti kerékpárok országúti és triatlon versenyzéshez!

létrehozva: 2018.01.27

Ha szeretnéd magad kipróbálni egy igazi aero országúti kerékpár nyergében, akár versenykörülmények között is, mi adunk neked egy erre a célra fejlesztt kétkerekűt!

Merida Reacto Disc 5000 részletes adatlapja (klikk ide)

A bérleti konstrukció keretén belül lehetőséged van arra, hogy közel egy héten keresztül próbálj, tesztelj egy 2018-as Merida Reacto Disc 5000 kerékpárt, és esetlegesen egy hétvégi versenyt is teljesíts a nyergében. Szakértő segítséget adunk a kerékpár beállításában, hozzád igazításában, és igény szerint időfutam/tritalon kormánnyal is ellátjuk számodra. A beállításhoz kérünk, sportruházatban jelenj meg, hozd magaddal kerékpáros cipődet és a pedálodat, így egy rövid görgözés alatt a szükséges méréseket és beállításokat elvégezhetjük.

A kerékpár testreszabásról részletesen (klikk ide)

A beállítást is tartalmazó kerékpárbérlés ára: 45.000 Ft. A beállítás elvégzésére és bérlés megkezdésére a keddi vagy szerdai napot javasoljuk, és a következő hétfőig próbálhatod a  kerékpárt.   Lehetőséged van arra is, hogy egy hétvégére kerüljön hozzád a kerékpár, így alacsonyabb díj ellenében, de extra szolgáltatás nélkül élvezheted a választott Reacto-t. Ebben az esetben pénteken tudod elvinni a kerékpárt, a következő hétfőig, ennek a bérleti díja 25.000 Ft.

A kerékpárok S/M és M/L méretben érhetőek el, így cca. 170 cm-től 188 cm testmagasságokhoz tudjuk beállítani. A feltüntetett díjakat fizetheted SZÉP Kártyával is, továbbá, ha megszeretted a kerékpárt, és Merida Reacto vásárlása mellett döntesz, annak árából kedvezményt is biztosítunk.

A kerékpár bérlés technikai részleteiről itt olvashatsz (klikk ide)

További tesztkerékpárjankat itt találod (klikk ide)