S-WORKS PREVAIL 3 & EVADE 3

létrehozva: 2022.07.05

Designed By Air

 

Egyszerre született újjá a Specialized két emblematikus, versenyzés-orientált sisakja, az Evade és a Prevail. A két sisak tervezési koncepciója egyazon elven alapult: Designed by Air!

 

Az S-Works Prevail 3 a legjobban szellőző sisak, amit a Specialized valaha készített. A belső AirCage egy új alapokra helyezett ütközési energia-elnyelő rendszer, amely hatalmas szellőzőnyílásokat tesz lehetővé, és hozzájárult az 5 csillagos Virginia Tech® Helmet Rating™ minősítéshez.

A nagy merevség és ütközési energia elnyelése érdekében szőtt aramid „kábelek” haladnak át a sisakon, ezek a szénszálas oldallapokhoz vannak rögzítve. Ütközéskor az AirCage technológia térhálóként működik, és úgy tervezték, hogy a behatások erőit elosztja a sisakban. Amikor egy versenyző úgy dönt, hogy a Specialized sisakját viseli, a végső bizalomról tesznek tanúbizonyságot – és ezt a felelősséget komolyan vesszük.

 

Az S-Works Evade 3 esetén belülről kifelé történő újjáépítés történt. A cél a jobb szellőzés és hűtés volt a magas aero teljesítmény megtartása mellett. Az átszellőztetés 10%-kal növekedett, miközben az új sisak megőrizte vezető „aero” eredményeit. A tervezés során olyan eljárások alakították a sisak végleges megjelenését, mint Computational Fluid Dynamics (folyadékdinamika) és Win Tunnel (szélcsatorna kísérletek), ami egy hátsó „diffúzort” eredményezett, amely segít minimalizálni a légellenállást, és a nagyobb szellőzőnyílásokat tesz lehetővé a szellőzés fokozása érdekében. A csapat a legtöbbet az új hátsó diffúzoron dolgozott, a Forma-1-es autóktól a természet különböző elemeiig mindenből merített ihletet.

 

A lehető legjobb sisakok kifejlesztése iránti elkötelezettséget tükrözi a mérnökökből, termékfejlesztőkből, tervezőkből, gyártástechnikusokból és minőségellenőrzési szakemberekből álló népes csapat, amely a versenyzők és minden felhasználó számára egy nagyfokú bizalmat biztosít.

 

S-WORKS EVADE 3: katt ide!!

 

 

S-WORKS PREVAIL 3: katt ide!!