Specialized Power Cranks - A piac legkedvezőbb árú és legpontosabb hajtókarba épített wattmérője

létrehozva: 2019.01.25

A Power Cranks a Specialized pontos és szuperkönnyű erőmérője, Shimano Ultegra hajtókarba építve 169.900 forintos árával és könnyű kezelésével, a legjobb választás, ha szeretnéd edzéseidet magasabb szintre emelni, vagy csak pontos adatot szeretnél kapni a „befektetett” erődről!

 

 

 

 

 

 

A Power Cranks -et profi kerékpárosokkal együttműködve fejleszttették, valódi kerékpáros igénybevétel mellett. A wattmérőket két különböző módszerrel hitelesítik: az egyik a leadott nyomaték mérése statikus és lineáris terheléssel a hajtókarra vagy a lánctányérra. A másik módszer egy elektromotort használ a kerékpár hajtására. A valódi kerékpározás azonban se nem statikus, se nem lineáris. Az emberi erő által történő hajtás teljesen más jellegű terhelés, mint egy gép által leadott teljesítmény. A Specialized rájött, hogy emiatt egyik mérés sem elég pontos, nem „real world” hatású.

 

specialized power cranks ultegra upgrade kit

 

 

Ahhoz, hogy a legnagyobb pontosságú teszteket kapják, a Specialized egy saját kerékpáros mérőpadot épített, a „WinMill-t”. Ez lehetővé teszi a maximális pontosságú méréseket bármilyen körülmények közt, akár kiállva tekerésnél, nyeregben ülve, különböző erővel és pedálfordulattal hajtott kerékpár esetén.  A Power Cranks bizonyítottan a legpontosabb wattmérő „real world” körülmények közt! ( +/- 1.5% )

 

specialized wattmérő

 

A Power Cranks a kategória egyik legjobb hőmérséklet-kompenzációs szoftverével rendelkezik és teljesen víz és időjárásálló kialakítású. Hőmérsékleti újrakalibrálást csak a tél-nyár váltásnál igényel. A csomagban megtalálod az elemcseréhez szükséges szerszámot is.

 

 

  • +/- 1.5% „real world” pontosság WinMill-ben tesztelve és a coloradói Locomotion Lab által hitelesítve.
  • Minden ANT+ and Bluetooth® eszközzel kompatibilis (Garmin, Wahoo, Bryton, stb…)
  • Könnyű kezelhetőség és diagnosztika a Specialized Power app-on keresztül. (iOS és Android verzióban is).
  • Shimano R8000 Ultegra bal hajtókarba építve (170, 172.5, 175mm).
  • Kompatibilis Ultegra-6800 / 105-5800 és 105-R7000 hajtóművekkel is.
  • A piac legkedvezőbb árú és legpontosabb hajtókarba épített wattmérője.

 

 

Power Cranks a Specialized gyári oldalán: IDE KATTINTVA!

 

 

A Specialized Power Cranks Ultegra Upgrade Kit -et

keresd a Speed-Way-ben, 149.900 forintos áron!

 

specialized power cranks ultegra upgrade kit