Specialized trekking kerékpárok

létrehozva: 2017.04.22

- Avagy, miért ne érd be kevesebbel?

Ha női vagy férfi trekking kerékpárt keresel és elvesztél a sok átlagos márka átlagos modelljei közt…

…jó hírünk van, hiszen nem kell többet fizetned, hogy egy kimagaslóan átlagon felüli kerékpárod legyen!

 

 

A Specialized trekking kerékpárok, ahogy a Specialized márkánál megszokhattuk, már a belépő modelltől kezdve a legmagasabb minőségi szintet képviselik. Nincs ez máshogy a női Ariel és a férfi Crosstrail kerékpárok esetében sem.

Igazán sokoldalú kerékpárokról beszélünk, melyek nem csak „papíron” alkalmasak az aszfaltos bringázástól az erdei túrákon át, a városi közlekedésig.  

A célközönség igényeire szabott és tökéletesen eltalált geometria az, ami felszereltségi szinttől függetlenül magasan a többi márka fölé helyezi a Specialized Ariel és Crosstrail trekking kerékpárokat.

Az eredmény a kényelem, a sportosság és a kiváló kezelhetőség tökéletes keveréke lesz.

Már a 169.000 forintos belépő modelleknél is vázon belüli bowdenvezetéssel találkozunk, így rendkívül letisztult lesz a kerékpárok megjelenése. A vázak festése egy egyedülálló „integrated reflectivity” fényvisszaverő felületkezelést kapott, mely fokozott láthatóságot biztosít az esti forgalomban.

 

A Body Geometry Fit kerékpár testreszabás rendszer visszajelzései alapján, a Specializednak van a legnagyobb tapasztalata a személyre szabott kiegészítők terén. Köszönhetően a saját fejlesztésű ergonomikus nyergeknek és markolatoknak, illetve a vázmérethez optimalizált hajtókarhossznak és kormányszárnak – egy helyesen megválasztott vázméret esetén – biztosak lehetünk benne, hogy a könnyű kezelhetőség mellett maximális komforttal is számolhatunk.

A „Sport” felszereltségi szinttől a „Cruise & Climb” 2x9 vagy 2x10 sebességes, széles áttétel rendszere kevesebb váltást igényel, könnyebben és egyszerűbben kezelhető a hagyományos rendszereknél.  Szintén forradalmi újdonság a Fitness BRAIN rendszerű teleszkóp, mely állítgatás és lockolás nélkül képes megkülönböztetni a talaj felől érkező erőhatásokat a tekerés közben kifejtettektől, így téve hatékonyabbá és kényelmesebbé a kerékpározást.

 

 

Női szemmel nézve külön élmény az Ariel kerékpárok esetében a kisebb, női készhez tervezett markolat és fékkar kialakítása, illetve a teleszkópok hangolása, hogy kisebb testsúly esetén is maximális kényelmet biztosítsanak. Persze a vázgeometria is 100%-ban a női igényekhez lett igazítva, mint minden Specialized női kerékpár esetében, csak úgy, mint a nyergek és egyéb kiegészítők. Az Ariel kerékpárok kétféle váztípussal is elérhetők, választhatunk a klasszikus és egy sportosabb vonalvezetésű női váz közül.

Nincs más hátra, válassz egy sportos és kényelmes Specialized trekking kerékpárt és fedezd fel a környéket!

 

 

Nézd meg kínálatunkat itt:

 

Specialized Ariel női trekking kerékpárok

 

Specialized Crosstrail férfi trekking kerékpárok