SPECIALIZED TURBO LEVO KERÉKPÁROK 2020

létrehozva: 2019.11.21

 "THE POWER TO RIDE MORE TRAILS"

 

A Specialized Turbo Levo kerékpárok 2019-es megújulásáról ITT ÍRTUNK BŐVEBBEN, ezért a következő cikkünkben csak a 2020-as palettát mutatjuk be részletesen.

 

A Stumpjumpertől örökölt vázgeometria, a szupercsendes és brutális, 90Nm nyomatékkal rendelkező Specialized-Brose motor és az integrált akkumulátor nem változott, maradtak a jól bevált 29"-os kerekek és a 410%-os maximális rásegítés.

A 2020-as Levo-t szintén a Mission Control applikáción keresztül tudjuk testreszabni, illetve itt ellenőrizhetjük a motor és akksi állapotát és visszanézhetjük, kielemezhetjük korábbi bringázásainkat.

 

Tehát a lényegi részek nem változtak, viszont új színeket és felszereltségeket találunk a Turbo Levo palettán 2020-ban. Az összes Levo kerékpáron szériafelszereltség lett a dropper/állítható nyeregcső, ami nélkül ma már szinte elképzelhetetlen egy komolyabb terepezés.

 

 

specialized turbo levo fsr comp 2020

 2020-as Comp modellek a Speed-Way boltban.

 

 

A legnagyobb "fejlődésen" a Turbo Levo FSR Comp modell ment át, ami 700Wh kapacitású akkumulátort kapott, így ár/érték arányban az egyik legjobb és legnagyobb hatótávú e-bike lett. Szerintünk ez lesz a legnépszerűbb Levo modell 2020-ban! Felszereltségben is változott, elődjéhez képest egy komolyabb Rock Shox Lyrik villát kapott, így még finomabban csillapít a komoly lejtőzéseken.

 

 

Turbo Levo FSR alapmodell is kapott egy komolyabb ráncfelvarrást. Az akku kapacitása maradt 500Wh (kompatibilis a 700Wh akkuval is!), de egy komolyabb teleszkópot kapott, 35mm-es becsúszószár átmérővel, mely nagyobb  merevséget ad kanyarodásnál és fékezésnél egyaránt. Ahogy korábban említettük ez a modell is gyárilag dropper nyeregcsővel érkezik, a kisebb akkumulátor kapacitást leszámítva készen áll bármilyen terepre.

 

 

 specialized turbo levo expert 2020

A képen a két Expert Carbon előtt egy Comp modell látható.

 

 

 

Aki karbonvázas Turbo Levo-t szeretne, 2020-ban az Expert Carbon és az abszolút csúcsot jelentő S-Works Levo modellek közül választhat.

 

 

 A Levo Expert Carbon, FOX 36 villával, karbon vázzal és 700Wh kapacitású akkumulátorral érkezik és a hátsó csillapításról is a FOX gondoskodik, a komolyabb fékerőt pedig a Sram Code négydugattyús fékszettje biztosítja.

 

turbo levo expert

2020-as Turbo Levo Expert Carbon.

 

 

 A Turbo Levo paletta csúcsán az S-Works Levo tudja magáénak a "legjobb e-bike a világon" címet.

 

A csúcs Fact11 karbonváz 700Wh akkuval, a FOX csúcskategóriás villájával és hátsó tagjával, Roval karbon kerekekkel 20kg alatti kerékpárt eredményez, ami egyedülálló adat ebben a kategóriában! A nyeregcső a Rock Shox vezetéknélküli, elektromosan állítható Reverb AXS modellje, a váltórendszer pedig a 11 sebességes rendszerek csúcsa a Sram XX1. Ahogy minden évben, a korlátozott darabszám és a nagy nemzetközi érdeklődés miatt ezek a modellek fogynak el a leghamarabb.

 

s-works turbo levo

A csúcs S-Works Levo.

 

 

 

 

 A teljes 2020-as Specialized Turbo Levo kerékpár paletta IDE KATTINTVA ÉRHETŐ EL!