Rólunk

     

 

A MÚLT

 

A boltot – már több mint egy évtizede – Vizdák Jani, sokszoros magyar bajnok hegyikerékpáros alapította. Jani neve máig fogalom montis körökben. Aki akkoriban belépett a boltba, sosem felejti el a bajnoki mezekkel, kupákkal és érmekkel díszített falakat. Itt olyan kerékpárokat és alkatrészeket lehetett megcsodálni és kézbe venni, amilyeneket élőben ritkán látott a hétköznapi bringás.

 

Speed-Way Jani kezei alatt, az ő szaktudásának, tapasztalatának és a vásárlók iránti lojalitásának köszönhetően vált Budapest egyik legjobb kerékpárboltjává. Sok száz (vagy inkább ezer?) eladott kerékpár és tíz hosszú évnyi munka után Jani úgy döntött, hogy eljött a jól megérdemelt pihenés ideje, így 2015 elején megvált a bolttól.

Az új csapat, a két Zoli és Marci 2015-től töretlen lekesedéssel vezeti a Speed-Way-t, mely komoly átalakuláson ment át az évek alatt.

 

   specialized kerékpár

 

A JELEN

 

Az alapkoncepciónk a kezdetektől fogva az, hogy csak olyan kerékpárokkal, alkatrészekkel és kiegészítőkkel foglalkozunk, melyeket őszintén tudunk ajánlani vásárlóinknak és megfelelő tanáccsal tudjuk ellátni őket a használatukról. Igyekszünk lépést tartani a nemzetközi kerékpáros trendekkel, folyamatosan képezzük magunkat és tanulunk, hogy ezt a tudást átadhassuk nektek. 

  

 

specialized kerékpár

 

 

2020-tól új fejezetet nyitottunk a Speed-Way életében, Magyarország első hivatalos SPECIALIZED ELITE STORE -ja ként üzemelünk tovább, így még színvonalasabbann képviselhetjük a Specialized kerékpár márkát, amiben mi is hiszünk.  

 

Nálunk találod Magyarország legnagyobb Specialized kerékpár választékát, az E-bikeok-tól a Gravel kerékpárokon át a Fitness bringákig. 

Számíthatsz sokéves tapasztalatunkra és tanácsainkra, legyen szó kerékpárvásárlásról vagy bármilyen technikai kérdésről, esetleg edzésről, versenyzésről. 

 

 

 

 RETÜL BIKE FITTING

                      

Különleges szolgáltatásunk a RETÜL BIKE FIT, azaz a kerékpár-testreszabás. A RETÜL BIKE FIT kerékpár testreszabás során a magasságodhoz, testarányaidhoz, és egyéb fizikai adottságaidhoz (pl. hajlékonyság) állítjuk be a kerékpárod, a hozzád legjobban igazodó kiegészítőkkel, hogy megtaláld a helyes pozíciót, és minden perc élmény legyen a kerékpárod nyergében.

 

Rendszeresen szervezünk közös kerékpározásokat / ”group ride-okat”, illetve országúti ügyességi edzéseket, hétvégi edzőköröket ahol bárkit szívesen látunk.

 

 

Térj be hozzánk, ha szakértői tanácsra van szükséged, ha megvennéd életed első kerékpárját, vagy ha cserélnéd a régit. Várunk szervizünkben, bármilyen problémával is fordulsz hozzánk, legyen szó egy elszakadt bowden-ről vagy akár egy Di2 szoftverfrissítésről. Nézz be, ha csak beszélgetnél egy jót a kerékpársportról, vagy a legújabb technikai fejlesztésekről, netán arról, hogy miért nem szőrös a bringások lába.

 

Hiszen, akárcsak neked, nekünk is...

…Szenvedélyünk a kerékpározás!

 

 

Látogass meg minket:

 

➤ élőben ITT

➤ facebook-on ITT

➤ instagram-on ITT

➤ youtube-on ITT