Rólunk

specialized diverge comp kerékpár

 

A boltot – már több mint egy évtizede – Vizdák Jani, sokszoros magyar bajnok hegyikerékpáros alapította. Jani neve máig fogalom montis körökben. Aki akkoriban belépett a boltba, sosem felejti el a bajnoki mezekkel, kupákkal és érmekkel díszített falakat. Itt olyan kerékpárokat és alkatrészeket lehetett megcsodálni és kézbe venni, amilyeneket élőben ritkán látott a hétköznapi bringás.

 

Speed-Way Jani kezei alatt, az ő szaktudásának, tapasztalatának és a vásárlók iránti lojalitásának köszönhetően vált Budapest egyik legjobb kerékpárboltjává. Sok száz (vagy inkább ezer?) eladott kerékpár és tíz hosszú évnyi munka után Jani úgy döntött, hogy eljött a jól megérdemelt pihenés ideje, így 2015 elején megvált a bolttól.

 

Csapatunk (a két Zoli és Marci) 2015 végétől vezeti a boltot,

a koncepciónk, hogy csak olyan kerékpárokkal, alkatrészekkel és kiegészítőkkel foglalkozunk, melyeket őszintén tudunk ajánlani vásárlóinknak, és megfelelő tanáccsal tudjuk ellátni őket a használatukról.

 

 

specialized sisak

 

 

Országúti és MTB vonalon is számíthatsz sokéves tapasztalatunkra és tanácsainkra, legyen szó kerékpárvásárlásról vagy bármilyen technikai kérdésről, esetleg edzésről, versenyzésről.

Ha országútiról van szó Bacsek Zoli személye garantálja, hogy választ kapsz bármilyen kérdésre. Zoli sokat próbált országútis, egy „vérbeli ritter”, akinek nevét kivétel nélkül mindenki ismeri a hazai országútis szakmában. Elkötelezettsége és tudása nekünk magunknak is teljesen új megvilágításba helyezte a kerékpározást. Bátran kérdezzétek edzésről, a kerékpár testreszabásáról, versenyzésről, technikáról és gyakorlatilag bármiről, aminek köze van az országúti kerékpározáshoz.

Persze a sok országútie-bike és MTB kerékpár  mellett találsz nálunk fitness és gyermek kerékpárokat is. A kerékpáros szakmában eltöltött éveinknek köszönhetően ezen a vonalon is mindenben a segítségedre leszünk!

 

 

 specialized sirrus elite

 

                     

Különleges szolgáltatásunk a Body Geometry Fit, azaz a kerékpár-testreszabás. A Body Geometry Fit kerékpár testreszabás során a magasságodhoz, testarányaidhoz, és egyéb fizikai adottságaidhoz (pl. hajlékonyság) állítjuk be a kerékpárod, a hozzád legjobban igazodó kiegészítőkkel, hogy megtaláld a helyes pozíciót, és minden perc élmény legyen a kerékpárod nyergében.

 

 

retül match tower

 

 

Rendszeresen szervezünk közös kerékpározásokat / ”group ride-okat”, illetve országúti ügyességi edzéseket, hétvégi edzőköröket ahol bárkit szívesen látunk.

 

 

Térj be hozzánk, ha szakértői tanácsra van szükséged, ha megvennéd életed első kerékpárját, vagy ha cserélnéd a régit. Várunk szervizünkben, bármilyen problémával is fordulsz hozzánk, legyen szó egy elszakadt bowden-ről vagy akár egy Di2 szoftverfrissítésről. Nézz be, ha csak beszélgetnél egy jót a kerékpársportról, vagy a legújabb technikai fejlesztésekről, netán arról, hogy miért nem szőrös a bringások lába.

 

Hiszen, akárcsak neked, nekünk is...

…Szenvedélyünk a kerékpározás!

 

 

Látogass meg minket:

 

➤ élőben ITT

➤ facebook-on ITT

➤ instagram-on ITT

➤ youtube-on ITT