BULLS E-CORE EVO KERÉKPÁROK

BULLS E-CORE EVO KERÉKPÁROK

Leírás:

Bulls e-bike / elektromos kerékpár 

BULLS E-CORE EVO e-bike / elektromos kerékpár Shimano Steps E8000 e-bike motorral,  akár 750 Wh kapacitású akkumulátorral.

Az E-CORE név a Bulls által kifejlesztett dupla akkumlátoros rendszert rejti. A Twin Core akkumulátor páros 750 Wh akkuteljesítménnyel eddig elképzelhetetlen lehetőségeket nyújt e-montisok számára. A rendszer kifejlesztésében a Bulls partnere a Shimano volt, aki a teljes rendszer helyett csak egy „open system”-et adott (motor és vezérlés), és nyitott volt más gyártó akkumlátorának befogadására. A  Bulls E-Core EVO szériában találunk ilyen, dupla akkumulátor fogadására alkalmas kerékpárokat, Shimano E8000 rásegítésű rendszerekkel. A piacra kerülő modellek egy darab akkumlátorral érkeznek, 375 Wh kapacitással, a másik, szabadon maradt rekesz tárolóként funkcionál. Ide elhelyezheted a minipumpát, szerszámokat, esőkabátot, vagy akár csokit és banánt.  Az akkumlátort duplázva azonban a közelmúltig szinte elérhetetlennek hitt kapacitással bővül az alattunk dolgozó erőforrás. A 70 Nm nyomatékkal rendelkező Shimano E8000 teljesítménye terepezésre hangolt karakterisztikával tökéletesen passzol komoly mtb felhasználáshoz.   

A paletta:

E-CORE EVO AM - All Mountain sorozat

A család legimpozánsabb tagja az E-CORE EVO AM RS DI2 27,5+. Felhasználási területe a nehezebbnél nehezebb ösvények, lejtők, extrém trail-ek. Fox 150 mm rúgózás, Shimano XT DI2 váltás és az extrém fékhatást produkáló Magura MT7 fékek, és dropper post biztosítják a legmagasabb technikai színvonalat. Kedvezőbb árú testvére a E-CORE EVO AM DI2 27,5+ modell, amely szintén Fox teleszkópokkal, elektromos Shimano XT DI2 váltással érkezik, így tudása nem sokban marad el a drágább modellétől.

BULLS E-CORE EVO AM RS DI2 27,5+ 

BULLS E-CORE EVO AM DI2 27,5+       

E-CORE EVO paletta: KATT IDE!

E-CORE EVO EN - Gravity kerékpár

A lejtők ördöge lesz E-CORE EVO EN DI2 27,5+ modell. 180 mm rugóút, 4 dugattyús Shimano XT fékek, és minden egyéb részlet a gondatlan lejtőzés szolgálatába lett állítva. Ebben a kategóriában is elmaradhatatlan kellék a dropper poszt.

BULLS E-CORE EVO EN DI2 27,5+       

E-CORE EVO paletta: KATT IDE!

E-CORE EVO TR - Trail kerékpár

120 mm rugóúttal kényelmes túratárs és trailbringa egyben az E-Core EVO TR 2 27,5+. Magas felszereltség és sokoldalú felhasználhatóság jellemzi.

BULLS E-CORE EVO TR 27,5+        

E-CORE EVO paletta: KATT IDE!

E-CORE EVO - Merev mtb kerékpárok

Az integráció iskolapéldájának tekinthetjük az E-Core merevfarú modelljeit. A kecses alsó vázcsőben elrejthető akku páros és a szolíd középrész alig különbözteti meg ezeket a kerékpárokat a motor nélküli verzióktól megjelenésüket tekintve. Továbbá a Shimano elektromos rásegítés az elektromos Shimano DI2 váltórendszerrel párosítva óriás harmóniát biztosít a felhasználóknak. a Twin Core rendszer és az E8000 motor adják az alapot itt is, és a felszereltséget és kiegészítőket tekintve sem lehet hiányérzetünk.  A merevfarúak esetén még a kerékméretek közötti választásra is lehetőségünk van, elérhető 27,5+ és 29” külsőmérettel.        

BULLS E-CORE EVO DI2 27,5+          

BULLS E-CORE EVO DI2 29              

BULLS E-CORE EVO 2 27,5+          

BULLS E-CORE EVO 2 29                 

E-CORE EVO paletta: KATT IDE!