BULLS E-STREAM EVO KERÉKPÁROK

BULLS E-STREAM EVO KERÉKPÁROK

Leírás:

Bulls e-bike / elektromos kerékpár 

BULLS E-STREAM EVO e-bike / elektromos kerékpár Brose e-bike motorral, 650-750 Wh kapacitású akkumulátorral.

A BULLS E-STREAM EVO (férfi) és E-STREAM EVA (női) modellekben találkozik korunk legmodernebb motor és akkumulátor technológiája a kerékpáripar egyik legnagyobb tapasztalatával és hagyományaival rendelkező e-bike gyártójával. A BROSE rendszerek az integráció úttörői voltak, a kompakt méretű és kialakítású motorok és nagy teljesítményű, akár 750 Wh kapacitású akkumulátorok mindíg is letisztultságot és exkluzivitást biztosítottak a kerékpároknak.  A rásegítést az abszolút csúcsot jelentő  DRIVE S és DRIVE S Mag motorok végzik, 90 Nm nyomatékot és akár +410% hozzáadott asszisztenciát biztosítva.  Szerkezti kialakítása lehetővé teszi a A kifinomult német technológia megbízhatóságot, magas agilitást és a speciális belső felépítésének köszönhetően rendkívül alacsony zajszintet nyújt.

Nemcsak a túra jellegű felhasználás, de a legkomolyabb hegyikerékpáros kihívások sem jelentenek akadályt az E-STREAM kerékpárokon.  Szerkezeti kialakítása lehetővé teszi a 2 első lánckerék használatát is, növelve a használhatóság spektrumát. Akkumulátora a legmodernebb, 50 cellás technológia alapján épül, és integrált elhelyezése ellenére könyen eltávolítható szükség esetén.

 BULLS E-STREAM EVO AM – All Mountain sorozat

Az AM sorozat tagjai az elérhető legmagasabb technológiával és felszereltséggel érkeznek. Nem jelentenek gondot számukra a változatos, egészen kemény terepen megtalálható kihívások leküzdése. A Brose Drive S Mag rásegítés  és a 750 Wh kapacitású akkumlátor egészen extrém igénybevételek esetén is megállja a helyét. Ehhez a Fox 150 mm-t rugózó elemei biztosítják a zökkenőmentes haladást 27,5+ kerekeken. A sorozat egyik tagja a 45 AM modell, ami egészen különleges abban, hogy a kemény terepező képességei mellett 45 km/h sebességig gyorsít.

BULLS E-STREAM EVO AM 4 27,5+ 

BULLS E-STREAM EVO 45 AM          -

BULLS E-STREAM EVO AM 3 27,5+ 

E-STREAM EVO AM paletta: KATT IDE!

 

BULLS E-STREAM EVO TR – Trail mtb sorozat

A TR sorozat tagjai a divatos Trail vonal zászlóshajói, ízig-vérig önfeledt terepezésre hangolva. A sorozat tagjai alkalmasak technikás terepek leküzdésére, de kiváló túratársak is egyben. A Brose Drive S Mag rásegítés  és akár 750 Wh kapacitású akkumlátor jár ezekhez a kerékpárokhoz is. A megcélzott felhasználási területhez passzol a 120/120 mm rugóut, drágább modelljei esetén Fox teleszkópokkal és 27,5+ kerekeken. És még egy érdekesség: a kerékpár opcionálisan tartalmazza a Connect C GPS modult, amely olyan funkciókkal rendelkezik, mint a navigáció, a lopás elleni védelem és adatok visszakeresése, ez felhő technológia és okostelefon-alkalmazás segítségével érhető el. A sorozatban 2-2 férfi és női adottságokhoz optimalizált modellt találunk.

BULLS E-STREAM EVO TR 3 -

BULLS E-STREAM EVA TR 3 -

BULLS E-STREAM EVO TR 2 

BULLS E-STREAM EVA TR 2 -

E-STREAM EVO és EVA TR  paletta: KATT IDE!

 

BULLS E-STREAM EVO – merevfarú mtb modellek

A merevfarú modellek kedvezőbb áron, de fő elemeit tekintve a drágább testvérek magas műszaki színvonalán érhetőek el. Vegyesen találhatóak 27,5+ és 29” kerékméretű kerékpárok, továbbá női és férfi modellek. A platform viszont közös Brose Drive S Mag és Brose Drive S motorok, továbbá 650 Wh kapacitású akkumulátorok adják a rásaegítést. A többféle felszereltség mellett egységesen itt is elérhető a  Connect C GPS modul.

BULLS E-STREAM EVO 3 29        

BULLS E-STREAM EVO 3 27,5+  -

BULLS E-STREAM EVO 2 29        -

BULLS E-STREAM EVO 2 27,5+   

BULLS E-STREAM EVA 2 27,5+   

BULLS E-STREAM EVO 1 29        

BULLS E-STREAM EVO 1 27,5+   

BULLS E-STREAM EVA 1 27,5+   

E-STREAM EVO és EVA  paletta: KATT IDE!