BULLS LACUBA KERÉKPÁROK

BULLS LACUBA KERÉKPÁROK

Leírás:

 

BULLS LACUBA e-bike / elektromos kerékpár 

BULLS LACUBA EVO e-bike / elektromos kerékpár BROSE e-bike motorral, akár 750 Wh kapacitású akkumulátorral.

 

A BULLS LACUBA sorozat méltán vált a világ legkedveltebb kerékpárjává a pedelec trekkinggek középső és prémium kategóriákban.  Évek óta a sokszoros tesztgyőztes Brose motorjait építik be a kerékpárokba és az elsők között használtak integrált akkumulátorokat. Az energiát adó egységek kapacitása is kimagasló, akár 750 Wh akkumulátorok is elérhetőek egyes modellekben. A nagy teljesítményt biztosító és alacsony zajszintű rásegítés, a magas fokú integráció és az izléses és ergonómikus kiegészítők együttesen biztosítják a LACUBA kerékpárok piacvezető szerepét. A kerékpárok mindegyike nagy fényerejű lámpaszettel, tartós és erős csomagtartóval és teljes lefedettséget biztosító sárvédővel szerelve érkezik.

 

 

A LACUBA paletta: 

 

LACUBA EVO LITE 12    (555 Wh akku kapacitással)

                                          (750 Wh akku kapacitással)

A kerékpárba a legerősebb Brose-motor és az új SuperCore-akkumulátor került beépítésre, így az EVO LITE 12 egy kiemelkedő teljesítményű utcai kerékpár lett. A kerékpár váza 2019-re felfrissült, mind esztétikában, mind geometriában és ergonómiában élen jár. A BROSE csúcs motorja, a DRIVE S MAG rásegítés és a teljesen integrált, 750 Wh kapacitású akkumulátor garantálja a pozíciót a prémium szegmensben.  Kezelése a vadonat új, színes kijelzős Topology DS103 vezérlővel történik. A kiegészítőkre sem lehet panasz: a vadonat új Shimano Deore SLX/XT 12 fokozatú váltást, hidraulikus Shimano tárcsafékeket és Schwalbe Marathon Almotion külsőket kapott a kerékpár, így a munkába járástól egészen a többnapos túrázásig igazi társra lelhetsz benne.  

LACUBA EVO LITE 12 paletta: Katt ide!

 

LACUBA LITE 5F     (555 Wh akku kapacitással)

                               (750 Wh akku kapacitással)

 A kerékpár legfontosabb ismérvei egyfelől az optikai letisztultság, másfelől műszaki szempontból az egyedi hajtás és váltás.  A BROSE DRIVE S MAG motor dinamikájával és a teljesen integrált SuperCore 750 Wh-s akkumulátor teljesítményével a LACUBA EVO LITE 5 nemcsak mindennapi használatra, hanem nagy távolságok megtételére is alkalmas. Kezelése a vadonat új, színes kijelzős Topology DS103 vezérlővel történik. Akár a napi ingázásban, akár túrázásban is társad lehet. Ehhez járul hozzá az új Shimano Nexus 5-fokozatú váltó, amely nemcsak rendkívül egyszerűvé teszi a kerékpár kezelését, de jól alkalmazkodik a rásegítésből adódó megnövekedett nyomatékhoz is. A karbon szövettel erősíett szíjhajtás gondozásmentes, csendes, és hosszú élettartamú. Shimano hidraulikus tárcsafékekkel, kiváló minőségű Schwalbe Marathon Almotion külsőkkel és sok értékes kiegészítővel szerelve érkezik a kerékpár.

LACUBA EVO LITE 5F paletta: Katt ide!

 

LACUBA EVO 5F     (555 Wh akku kapacitással)

                                 (750 Wh akku kapacitással)

A legmagasabb integráció: a kompakt és vázba rejtett motor és akkumulátor és az agyváltó kombinációja.  A BROSE DRIVE T MAG motor teljesítménye és a teljesen integrált SuperCore 750 Wh-s akkumulátor a LACUBA EVO 5F nemcsak mindennapi használatra, hanem nagy távolságok megtételére is alkalmas. Kezelése a vadonat új, színes kijelzős Topology DS103 vezérlővel történik. Akár a napi ingázásban, akár túrázásban is társad lehet. Ehhez járul hozzá az új Shimano Nexus 5-fokozatú váltó, amely nemcsak rendkívül egyszerűvé teszi a kerékpár kezelését, de jól alkalmazkodik a rásegítésből adódó megnövekedett nyomatékhoz is. . Shimano hidraulikus tárcsafékekkel, kiváló minőségű Schwalbe Marathon Almotion külsőkkel és sok értékes kiegészítővel szerelve érkezik a kerékpár.


LACUBA EVO 5F paletta: Katt ide!

 

LACUBA EVO 10   (555 Wh akku kapacitással)

                                (750 Wh akku kapacitással)

Elegancia, erő, integráció, magas kényelem.  A BROSE DRIVE S MAG motor teljesítménye és a teljesen integrált SuperCore 750 Wh-s akkumulátor a LACUBA EVO 10 nemcsak mindennapi használatra, hanem nagy távolságok megtételére is alkalmas. Kezelése a vadonat új, színes kijelzős Topology DS103 vezérlővel történik. Akár a napi ingázásban, akár túrázásban is társad lehet. Shimano Deore 10 sebességes váltással, Shimano hidraulikus tárcsafékekkel, kiváló minőségű Schwalbe Marathon Almotion külsőkkel és sok értékes kiegészítővel szerelve érkezik a kerékpár.

 LACUBA EVO 10 paletta: Katt ide!

 

LACUBA EVO 10S    (555 Wh akku kapacitással)

                                 (750 Wh akku kapacitással)

A LACUBA EVO 10S modell a belépő a maas kategóriájú e-bike kerékpárok világába. Elegancia, erő, integráció, magas kényelem.  A BROSE DRIVE T MAG motor teljesítménye és a teljesen integrált SuperCore 750 Wh-s akkumulátor a LACUBA EVO 10S hű társad lehet a mindennapokban. Kezelése a vadonat új, színes kijelzős Topology DS103 vezérlővel történik. Akár a napi ingázásban, akár túrázásban is társad lehet. Shimano Deore 10 sebességes váltással, Formula hidraulikus tárcsafékekkel, Supero Optima Safe defektvédett külsőkkel és sok értékes kiegészítővel szerelve érkezik a kerékpár.

 

 

LACUBA EVO LITE 10S paletta: Katt ide!

 

LACUBA EVO CROSS    (555 Wh akku kapacitással)

                                          (750 Wh akku kapacitással)

 A LACUBA EVO CROSS kerékpárok esetén a hangsúly a vagányságon van. A Schwalbe Smart Sam külsőkkel és módosított kiegészíőkkel bármilyen útakadályt leküzdhetsz a kerékpárral. Az erőt a Brose Drive S Mag motor biztosítja, hozzá energiát pedig akár 750 Wh kapacitás szolgáltat. Bloks 14D kezelőszervet, Shimano Deore 10 sebességes váltást, és Tektro HD-T275 nagy teljesítményű hidraulikus tárcsafékeket találsz a kerékpáron.

 

LACUBA EVO CROSS paletta: Katt ide!

 

LACUBA EVO E8    

A LACUBA EVO E8 -  élvezetes és sportos túrák és a mindennapi használat eszköze. A kifinomult BROSE DRIVE T meghajtó egyszerre biztosít dinamikus és harmonikus támogatás. A teljesen integrált, 650 Wh-s akkumulátorral elegendő energia áll rendelkezésre a hosszú és kihívást jelentő útvonalak teljesítéséhez. Az alacsony karbantartási igényű Shimano 8-fokozatú agyváltó a könnyű és kényelmes váltást biztosítja. A kényelmes és zökkenőmentes felhasználást segítik az erős Shimano hidraulikus tárcsafékek és a defektvédett Schwalbe Big Apple kölsők.


 LACUBA EVO E8 paletta: Katt ide!

 

LACUBA EVO 25S    

Az EVO 25S a legkedvezőbb árú Lacuba modell. De nem kell megijednünk, az EVO 25S is rendelkezik minden olyan fontos tulajdonsággal, ami a drágább modelleket is sikeressé teszik. Itt is BROSE DRIVE T meghajtást és 650 Wh teljesítményú akkut kapunk, továbbá középkategóriás Shimano alkatrészek biztosítják a zökkenőmentes hajtást és használatot.

LACUBA EVO 25S paletta: Katt ide!