SPECIALIZED ROUBAIX EXPERT ULTEGRA Di2

SPECIALIZED ROUBAIX EXPERT ULTEGRA Di2
SPECIALIZED ROUBAIX EXPERT ULTEGRA Di2

Ár:

2 089 000 Ft

Leírás:

Specialized Roubaix kerékpár

 

 

A hat Paris-Roubaix győzelmével a Specialized Roubaix bebizonyította, hogy a „Smoother is Faster” elv minden szinten megállja a helyét. A magas komfort kompromisszumokkal járna? Már nem! A vadonatúj Specialized Roubaix most kompromisszumok nélkül teljesít a legmagasabb szinten a radikális, új Future Shock 2.0 taggal, amely beállíthatóságot és csillapítási lehetőséget is kínál.

A vadonatúj Roubaix most kompromisszumok nélkül teljesít a legmagasabb szinten a radikális, új Future Shock 2.0 taggal, amely elődjéhez képest finomabb és progresszívebb úttal rendelkezik, továbbá az új S-Works Pavé nyeregcsővel, amely kiegyensúlyozott Roubaix-t varázsol alád. A kerékpárt a Tarmac-hoz hasonló aerodinamika, a Venge-nél kisebb súly és RiderFirstEngineered ™ váz jellemez. Még mindig csak a kényelem szó ugrik be róla? Lehet, de ne nevezzük komfortkerékpárnak, mert nagyon magas teljesítményre leszel képes a nyergében, és  minden részlet mögött megalapozott mérnöki döntések sora áll. Ez az új Roubaix.

 

Az Expert modellhez a Shimano Ultegra Di2 szettet választottuk az erőteljes hidraulikus tárcsafékek és a rendkívül precíz 11 sebességes váltás miatt, és egy DT Swiss R470 kerékszett gördül majd alattad.

 

Az új váz kompromisszumok nélkül biztosítja a jó aerodinamikát, az alacsony tömeget, és a Rider-First Engineering ™ metódussal a tökéletes kerékpár élményét. Ezen tervezési elv biztosítja minden vázméretben a megálmodott optimális tulajdonságokat. Sok-sok matematikai elemzés után és a Specialized Win-Tunel szélcsatornában hitelesített csőformákkal az új Roubaix úgy repül, mint a Tarmac SL6. És hogy felkészítsünk minden kerékpárost a saját észak poklára, a váz helyet biztosít akár 33 mm-es gumiabroncsok számára is.

 

A megújult váz mellett egy teljesen, S-Works Pavé nyeregcső is megjelent a kerékpáron. Az újdonságot igazán az jelenti, hogy extra súly nélkül biztosít számodra extra komfortot. Formája megegyezik a Tarmac D-Shape nyeregcsövével az aero tulajdonságok erősítése céljából, míg a komforot a speciális nyeregcső-fej és az új, mélyen elhelyezett bilincses megfogás biztosítja. Úgy leszel gyors a kerékpár nyergében, hogy észre sem veszed, milyen jellegű burkolaton suhansz.

 

A Future Shock 2.0 a sikeres előd továbbfejlesztett verziója. Simább futást és  nagyobb szabadságot eredményez a vezérlésében a  tetején található tekerőkupak segítségével. Ez a kupak a kompressziót teljesen nyitott és merev helyzetek között állítja, miközben hidraulikusan vezérelt visszaútcsillapítás is dolgozik az egységben. Kevesebb diszkomfort, nagyobb sebesség hosszú távon függetlenül a tereptől. Az új Smooth Boot, a felső kupak és a Future Stem kormányszár szintén fokozza az esztétikát, így letisztult és megjelenésében is tökéletesre lett hangolva kerékpár első traktusa. 

 

 

 

A 2021-es Specialized Roubaix Expert Ultegra Di2 kerékpár teljes specifikációja:

 

FRAME FACT 10R, Rider First Engineered™ (RFE), FreeFoil Shape Library tubes, threaded BB, 12x142mm thru-axle, flat-mount disc
FORK Future Shock 2.0 w/ Damper, Smooth Boot, 12x100 mm thru-axle, flat-mount
FRONT WHEEL DT Swiss R470 rim, 20mm internal width, tubeless ready, 24h, Specialized full sealed bearing thru axle hub, centerlock disc, DT Swiss Champion 14G stainless steel spokes, DT Swiss brass nipples.
REAR WHEEL DT Swiss R470 rim, 20mm internal width, tubeless ready, 24h, Specialized full sealed bearing thru axle hub, centerlock disc, alloy freehub body, DT Swiss Champion 14G stainless steel spokes, DT Swiss brass nipples.
INNER TUBES Presta, 48mm valve
FRONT TYRE Specialized Turbo Pro, 700x28mm
REAR TYRE Specialized Turbo Pro, 700x28mm
CRANKSET Shimano Ultegra R8000, HollowTech 2, 11-speed
CHAINRINGS 50/34T
BOTTOM BRACKET Shimano Ultegra, BBR60
SHIFT LEVERS Shimano Ultegra Di2 Disc R8070
FRONT DERAILLEUR Shimano Ultegra Di2 R8050, braze-on
REAR DERAILLEUR Shimano Ultegra RX, RX805
CASSETTE Shimano Ultegra, 11-speed, 11-34t
CHAIN Shimano Ultegra, 11-speed
FRONT BRAKE Shimano Ultegra Di2 Disc R8070
REAR BRAKE Shimano Ultegra Di2 Disc R8070
HANDLEBARS Specialized Hover Expert, Alloy, 125mm Drop, 75mm Reach w/Di2 Hole
TAPE Supacaz Super Sticky Kush
STEM Future Stem, Pro
SADDLE Body Geometry Power Expert
SEATPOST S-Works Pave
SEAT BINDER Hidden drop clamp