BULLS LACUBA KERÉKPÁROK

BULLS LACUBA KERÉKPÁROK

Ár:

989 000 Ft

Leírás:

BULLS LACUBA e-bike / elektromos kerékpár 

BULLS LACUBA EVO e-bike / elektromos kerékpár BROSE e-bike motorral, akár 750 Wh kapacitású akkumulátorral.

 

A BULLS LACUBA sorozat méltán vált a világ legkedveltebb kerékpárjává a pedelec trekkinggek középső és prémium kategóriákban.  Évek óta a sokszoros tesztgyőztes Brose motorjait építik be a kerékpárokba és az elsők között használtak integrált akkumulátorokat. Az energiát adó egységek kapacitása is kimagasló, akár 750 Wh akkumulátorok is elérhetőek egyes modellekben. A nagy teljesítményt biztosító és alacsony zajszintű rásegítés, a magas fokú integráció és az izléses és ergonómikus kiegészítők együttesen biztosítják a LACUBA kerékpárok piacvezető szerepét. A kerékpárok mindegyike nagy fényerejű lámpaszettel, tartós és erős csomagtartóval és teljes lefedettséget biztosító sárvédővel szerelve érkezik.

 

 

A LACUBA paletta: 

 

LACUBA EVO LITE 11    1.299.000- Ft.

A kerékpárba a legerősebb Brose-motor és az új SuperCore-akkumulátor került beépítésre, így az EVO LITE 11 egy kiemelkedő teljesítményű utcai kerékpár lett. A kerékpár váza 2019-re felfrissült, mind esztétikában, mind geometriában és ergonómiában élen jár. A BROSE csúcs motorja, a DRIVE S MAG rásegítés és a teljesen integrált, 750 Wh kapacitású akkumulátor garantálja a pozíciót a prémium szegmensben.  A kiegészítőkre sem lehet panasz: Shimano Deore XT 11 fokozatú váltást, hidraulikus Magura tárcsafékeket és Schwalbe Marathon Plus külsőket kapott a kerékpár, így a munkába járástól egészen a többnapos túrázásig igazi társra lelhetsz benne.  

LACUBA EVO LITE 11 paletta: Katt ide!

 

LACUBA EVO LITE 5 BELT   1.299.000- Ft.

A kerékpár legfontosabb ismérvei egyfelől az optikai letisztultság, másfelől műszaki szempontból az egyedi hajtás és váltás.  A BROSE DRIVE S MAG motor dinamikájával és a teljesen integrált SuperCore 750 Wh-s akkumulátor teljesítményével a LACUBA EVO LITE 5 nemcsak mindennapi használatra, hanem nagy távolságok megtételére is alkalmas. Akár a napi ingázásban, akár túrázásban is társad lehet. Ehhez járul hozzá az új Shimano Nexus 5-fokozatú váltó, amely nemcsak rendkívül egyszerűvé teszi a kerékpár kezelését, de jól alkalmazkodik a rásegítésből adódó megnövekedett nyomatékhoz is. A karbon szövettel erősíett szíjhajtás gondozásmentes, csendes, és hosszú élettartamú. Shimano hidraulikus tárcsafékekkel, kiváló minőségű Schwalbe Marathon Plus külsőkkel és sok értékes kiegészítővel szerelve érkezik a kerékpár.

LACUBA EVO LITE 5 BELT paletta: Katt ide!

 

LACUBA EVO E8    1.089.000- Ft.

A LACUBA EVO E8 -  élvezetes és sportos túrák és a mindennapi használat eszköze. A kifinomult BROSE DRIVE T meghajtó egyszerre biztosít dinamikus és harmonikus támogatás. A teljesen integrált, 650 Wh-s akkumulátorral elegendő energia áll rendelkezésre a hosszú és kihívást jelentő útvonalak teljesítéséhez. Az alacsony karbantartási igényű Shimano 8-fokozatú agyváltó a könnyű és kényelmes váltást biztosítja. A kényelmes és zökkenőmentes felhasználást segítik az erős Shimano hidraulikus tárcsafékek és a defektvédett Schwalbe Big Apple kölsők.


 LACUBA EVO E8 paletta: Katt ide!

 

LACUBA EVO 25   1.089.000- Ft.

A BROSE DRIVE T meghajtó és a 650 wattos akkumulátor teljesítménnyel felszerelt LACUBA EVO 25S az EVO E8 láncváltós testvére. Szintén egy igazi mindenes. Magas felszereltség és kiváló ergonómia jellemzi.

 LACUBA EVO 25 paletta: Katt ide!

 

LACUBA EVO 25S    989.000- Ft.

Az EVO 25S a legkedvezőbb árú Lacuba modell. De nem kell megijednünk, az EVO 25S is rendelkezik minden olyan fontos tulajdonsággal, ami a drágább modelleket is sikeressé teszik. Itt is BROSE DRIVE T meghajtást és 650 Wh teljesítményú akkut kapunk, továbbá középkategóriás Shimano alkatrészek biztosítják a zökkenőmentes hajtást és használatot.

LACUBA EVO 25S paletta: Katt ide!