BULLS FAZUA KERÉKPÁROK

BULLS FAZUA KERÉKPÁROK

Leírás:

Bulls e-bike / elektromos kerékpár 

BULLS FAZUA kompakt e-bike / elektromos kerékpár FAZUA e-bike motorral, 255 Wh kapacitású akkumulátorral.

Mind az e-bike piacon jelen lévő kerékpár gyártók, mind az őket különböző rásegítési rendszerekkel ellátó szereplők között óriási a verseny. Igen nehéz a nagy tapasztalattal és óriási tőkével rendelkező motor és komplett rendszereket kínáló cégek (Bosch, Shimano, stb.) közé olyan tartalommal és termékkel belépni, amely meg tudja vetni a lábát a piacon. A Fazua által kínált Evation rendszer ilyen körülmények között kapott nagyon pozitív visszhangot és valós együttműködést a nagy e-bike gyártók között. Neves kerékpáripiaci szereplők mellett a Bulls sem maradhat ki ezen egyedi és műszakilag igen átgondolt, németes precizitással megalkotott rendszer alkalmazásából. Hogy kiket céloz meg a Fazua? Megpróbálja egyesíteni a kis saját tömegű, rejtett rendszerek (pl: Vivax) és a piacot meghatározó nagy teljesítményű , középmotoros és integrált akkumulátoros termékeit. Utóbbiak teljesítményét ugyan nem éri el a Fazua Evation, de nagyon közel van hozzá. És akkor mi is az előnye ennek a rendszernek? A 4.6 kg összsúly mindenféleképpen hívogató, igen alacsonyan lehet tartani a kerékpár összsúlyát.

A Bulls Wild Flow EVO SL 15.9 kg, ami egy rásegítéssel rendelkező fully monti esetén igen megsüvegelendő. Országúti kerékpárok esetén pedig a reális cél 12 kg elérése lehet.

A szerkezeti rendszer 3 elemből tevődik össze: középrész, az alsó vázcsőbe integrált akkumulátor és a mögé elhelyezett motor. A rendszer forradalmi eleme itt következik: igen egyerűen távolítható el a motor-akku páros, így a vázban maradt elem csak ~ 1.0 kg plussz súlyt jelent, és az eltávolítás után teljes mértékben ellenállás nélkül kerékpározhatunk, mintha egy normál, rásegítés nélküli kerékpáron ülnénk.

Nézzük a számokat : az akkumulátor 255 Wh kapacitású, és 1.4 kg a tömege. Kis mérete ellenére mindent tud, amit a modern akkutechnológia egy kerékpár számára felkínálhat. A motor névleges teljesítménye 250 W, amely felmehet akár 400 W-ig is, és maximális nyomatéka 60 Nm, ami igen komoly eredmény! A motoregység tömege 1.9 kg. A speciális középrész, amely a középcsapágyat és a kuplungot egyesíti, 1.3 kg.

Kezelése a kormányon található controller segítségével történik, és igazodik a rendszerre jellemző minimalista racionalizmushoz. A ki-be kapcsolást végezhetjük itt, választhatunk a 3 rásegítési fokozat között, amelyekről színes ledek által kapunk visszajelzést, és láthatjuk az akku töltöttségét is egy 10 ledes skálán.

 

 

Bulls FAZUA e-mtb kerékpárok:

A Bulls Wild Flow EVO SL abszolút csúcstechnikát képvisel. A korszerű FAZUA hajtás egy karbon fully kerékpárba került beépítésre. A rugózást FOX teleszkópok végzik, 120 mm rugóúttal. Olyan további alkatrészekkel van szerelve a kerékpár, mint az új, 1*12 Shimano XTR hajtás és váltás, MAGURA MT8 karbon fékek, DT karbon kerekek és TUNE kiegészítők. Az ára is ehhez a felszereltséghez igazodik, de készül egy pénztárcabarát verzió is, Wild Flow EVO RS néven.

BULLS Wild Flow EVO SL

BULLS Wild Flow EVO SL       teljes specifikáció: KATT IDE!

BULLS Wild Flow EVO RS        teljes specifikáció: KATT IDE!

 

BULLS FAZUA elektromos országúti kerékpárok:

A FAZUA EVATION rendszer kis tömege és flexibilitása harmónikusan kapcsolódik össze a könnyedebb országúti kerékpározással. Mind országútra, mind gravel jellegű felhasználásra találunk magasabb felszereltségű karbon vázas, és kedvezőbb árú alumínium vázas kerékpárokat. Az Shimano ULTEGRA és frissen megújult 105 szettek, hidraulikus tárcsafékekkel kiválói felhasználási élményt és tökéletes kezelhetőséget ad a kerékpároknak.

BULLS ALPINE HAWK EVO CARBON

BULLS GRINDER EVO CARBON

 

BULLS ALPINE HAWK EVO CARBON     teljes specifikáció: KATT IDE!

BULLS HARRIER EVO                                  teljes specifikáció: KATT IDE!

BULLS GRINDER EVO CARBON            .    teljes specifikáció: KATT IDE!

BULLS GRINDER EVO                               teljes specifikáció: KATT IDE!

  

Bulls FAZUA rendszserrel szerelt városi/fitnesz kerékpárok:

BULLS MILLENNIAL EVO CARBON

BULLS MILLENNIAL EVO CARBON   .    teljes specifikáció: KATT IDE!

BULLS MILLENNIAL EVO                         teljes specifikáció: KATT IDE!