BULLS SPEED-PEDELEC KERÉKPÁROK

BULLS SPEED-PEDELEC  KERÉKPÁROK

Leírás:

Bulls e-bike / elektromos kerékpár 

BULLS speed-pedelec e-bike / elektromos kerékpár Bosch és Brose motorral

 

BULLS E-STREAM EVO 45 AM

Autópiaci hasonlattal élve a Bulls E-Stream EVO 45 AM az e-bike –ok SUV-ja. Ez a kerékpár komoly terepjáró képességeket ötvöz igen magas kényelemmel.  A kerékpár lelke a BROSE Drive TF motor, ami a korábbi BROSE Drive T 45 km/h –ig rásegítő speed-pedelec változata. Csúcsnyomatéka 90 Nm, átlagos maximális teljesítménye 250 W, a maximum rásegítés 380%. Ezt a brutális erőt energiával az integrált, 650 Wh kapacitású akkumulátor látja el. 

A jó terepező képességekért és a menettulajdonságokért RockShox rugózás felel, továbbá 2.8 széles Schwalbe Nobby Nic külsőket találunk a 27.5” méretű kerekeken.  A váltást és meghajtást Shimano XT alkatrészek végzik a Brose rendszerek esetén gyakori, kéttányéros hajtóművel, 2*11 sebességgel, a megállásért pedig Magura MT5 tárcsafékszett felel 203 mm átmérőjű tárcsákkal. A lámpák, sárvédők kapcsolódása az - integráció jegyében - MonkeyLink csatlakozókon keresztül történik.

BULLS E-STREAM EVO 45 AM     .      specifikáció: KATT IDE!

 

LACUBA TWENTY8 EVO 45

2019-es újdonság a Bulls palettáján TWENTY8 EVO 45, a Bosch motorral szerelt speed-pedelec. Lelke a Bosch Performance Line Speed motor, amely akár 350 W teljesítmény leadására is képes hosszabb távon is!  Ehhez 63 Nm maximális nyomaték és 275% maximális support tartozik. A Bosch is rejtetten helyezi el 500 Wh kapacitású PowerTube akkumulátorát.

A váltásért és meghajtásért a Shimano Deore szett felel, a komoly tempót pedig az elképesztő fékerővel rendelkező Tektro Dorado fékek mérséklik. A kiegészítők közül még két dolgot emelhetünk ki: a kerékpár extra kényelméért a Suntour SR Suntour MOBIE 45 LOR DS és a SR Suntour NCX paralelogramma nyeregcső együttesen felelnek, továbbá a prémium világítást kapott a kerékpr a Busch&Müller termékeivel.

BULLS TWENTY8 EVO 45          specifikáció: KATT IDE!