Riprock - Az örömkerékpározás eszköze

létrehozva: 2017.04.03

Gyermekek 2.8” szélességű kerekeken?

Az ötlet mögött meghúzódó legfontosabb cél a könnyedség és a kerékpározás élvezete. A hangsúly a gondtalan pedálozáson van, a kisebbek is elfelejthetik a küzdelmet a kerékpárral és az útviszonyokkal. Miért is gondoljuk úgy, hogy egy nagy lépést tettünk ebbe az irányba a Specialized Riprock családdal?

  • A 2,8” széles külső magabiztos kerékpározást és bringakezelést nyújt a gyerekek számára szinte minden felületen: sziklás-, köves ösvényen, homokon, hóban, de a városi akadályokon is, mint a szegélyek, macskakövek, úthibák. Ez kiegészül egy jól mozgó teleszkóppal, így minden adott a magas komforthoz és a jó tapadáshoz.

  • A nagyon jó geometria alacsony átlépési magassággal kiegészítve. Aki normál 20” és 24” kerékméretű bringát használt, erre is könnyen felpattanhat. 

  • Felszereltségtől függően mechanikus vagy hidraulikus tárcsafékkel elérhető, mindkettő verzióval jól kontrollálható a kerékpár, kis erő elegendő a fékkar húzásához, a fékerő pedig jól adagolható.      

  • A robosztus megjelenés és masszív felépítés ellenére alacsonyan tartott súly is hozzájárul a gondtalan felhasználáshoz.                         

Minden modell A1 Prémium Alumínium alapanyagú vázra épül. Jól átgondolt kiegészítőket, többféle felszereltséget találhatunk kerékmérettől és modelltől függően. 1*7, de akár egy 1*10 sebességgel is elérhető, az első váltó mellőzése jelentős könnyebbséget ad a kerékpár kezelésénél, továbbá letisztult kinézetet is nyújt minden egyes modellnek. És ha a kinézetet említettük, meg kell jegyezni, a sokféle színkombinációhoz minden esetben gyönyörű festés és fényezés társul, így lesz teljes a remekmű.  


       

Tallózd a teljes palettát, nézd meg itt:

 

És ha élőben is szeretnéd megfogni, kipróbálni őket, látogass ki a 2017 április 09. vasárnap tartandó Crosskovácsi utánpótlás és tehetségkutató versenyre. Itt találkozhatsz ezekkel a kerékpárokkal, és egy rövid tesztkörre is elviheted őket.