SPECIALIZED PROPERO 4 SISAK

SPECIALIZED PROPERO 4 SISAK
SPECIALIZED PROPERO 4 SISAK
SPECIALIZED PROPERO 4 SISAK
SPECIALIZED PROPERO 4 SISAK

Ár:

73 900 Ft

Leírás:

Aerodinamika + szellőzés + könnyű súly = Kimagasló teljesítmény

 Propero 4 bukósisak: az S-Works Evade 3 aero tulajdonságai ötvözve az S-Works Prevail 3 szellőzésével, mindez kiegészülve kényelemmel és biztossággal. 

AERODINAMIKA: CFD-ben és a Win Tunnelben végzett teszteléssel az aerodinamika terén a Propero 4 a modern sisakok élvonalába került. Az S-Works Evade 3-tól örökölt aerodinamikai tulajdonságokkal 4 wattal, azaz 15 másodperccel gyorsabb lehetsz 40 km-en, mint az S-Works Prevail 3.

SZELLŐZÉS: A méltán magasra értékelt S-Works Prevail 3-ból ihletet merítve a szellőzés fókuszponttá vált: beépítt mikrocsatornák, amelyek turbulenciát keltenek a sisakban, hogy elősegítsék a folyamatos, frissítő légáramlást.

Mips Evolve Solution:  egy alacsony súrlódású réteg, amely 10-15 mm-es csúszómozgást tesz lehetővé minden irányban. A tanulmányok azt mutatják, hogy ez csökkenti a szögben becsapódások során az agyra jutó káros rotációs erőket.

A Propero 4 elnyerte a legmagasabb, 5 csillagos Virginia Tech® sisakbesorolást a nemzetközileg elismert Virginia Polytechnic Institute és State University minősítési redszerén.

Az FS3 Fit System & Occipital Base Adjustment optimalizálja a kényelmet azáltal, hogy személyre szabja az egyéni fejforma kihívásait, és a sisak dőlésszöge állítható a szemüveggel való kompatibilitás érdekében.

Állítható Tri-Fix rendszer vékony, 10 mm-es hevederekkel a nagyobb kényelem érdekében.

A napszemüvegtároló biztonságosan illeszkedik, és megfelelő távolságban tartja a szemüveget.

Mikrocsatornázás és nagy hátsó szellőzőnyílások a fokozott szellőzés érdekében.

Precíziós, teljes körű polikarbonát héj a nagyobb tartósság és a prémium kivitel érdekében.