Barion Pixel

Specialized kerékpárjainkat csak személyesen tudod megvásárolni.

Készletinformációért kattints az “Ajánlatot kérek” gombra és rövidesen felvesszük veled a kapcsolatot!

Segítségre van szükséged a választásban?

Gyere el budapesti üzletünkbe vagy hívj minket bátran a +36 70 381 3987 telefonszámon vagy írj az [email protected] email címre Minden kérdésedre szívesen válaszolunk és segítünk jó döntést hozni!

2024 Tarmac SL8 Pro – SRAM Force eTap AXS

3 599 000 Ft

Semmi sem gyorsabb mint a Tarmac Sl8. kombinációja a áramvonalasság, alacsony és kezelhetőségben amiről korábban azt hittük lehetetlen. Nyolc generációnyi Tarmac és két évtizednyi

Bővebben
Technikai Jellemzők

VÁZ

Váz
FACT 10R karbonszövet, Rider First Engineered™, Szélcsatornában tesztelt, menetes középcsapágy, 12x142mm átütőtengely, flat-mount tárcsafék felfogatás

VILLA

Villa
FACT karbon, 12x100mm átütőtengely, flat-mount tárcsafék felfogatás

COCKPIT

Kormány
Roval Rapide
Bandázs
Supacaz Super Sticky Kush
Kormányszár
Tarmac integrált kormányszár
Nyereg
Specialized Power Pro
Nyeregcső
S-Works Tarmac SL8 Carbon, FACT karbon, 15mm hátrahajlás
Nyeregcsőbilincs
rejtett

FÉKEK

Első fék
SRAM Force, hidraulikus tárcsa, 160mm rotor
Hátsó fék
SRAM Force, hidraulikus tárcsa, 160mm rotor

HAJTÁSRENDSZER

Váltókar
SRAM Force AXS eTap, elektromos vezetéknélküli váltás
Elsőváltó
SRAM Force AXS
Hátsóváltó
SRAM Force AXS
Középcsapágy
SRAM DUB BSA
Hajtómű
SRAM Force, Wattmérővel
Lánctányérok
48/35T
Kazetta
SRAM Force
Lánc
SRAM Force

GUMIK & KEREKEK

Külső Gumik
S-Works Turbo, 2BR, 700x26mm
Belső gumik
Turbo ultralight, preszta szelepes
Kerékszett
Roval Rapide CL II

SÚLY

Mért Súly
7.44 kg -56-os vázméret
Videó

Kapcsolódó termékek

Kedves Vásárlóink!
 
Augusztus 12-től szabadságon vagyunk, Augusztus 21-től várunk benneteket újra!

2024 Tarmac SL8 Pro – SRAM Force eTap AXS

Semmi sem gyorsabb mint a Tarmac Sl8. kombinációja a áramvonalasság, alacsony és kezelhetőségben amiről korábban azt hittük lehetetlen. Nyolc generációnyi Tarmac és két évtizednyi fejlesztés után ez több mint a leggyorsabb Tarmac, ez a Világ leggyorsabb versenykerékpárja!

Az areodinamika nem elég a versenyek megnyeréséhez, sebesség kell hozzá. Ehhez pedig a kompromisszum nélkül a legjobb areo, könnyű, merev kombinációt kínáljuk. 16.6 másodperccel gyorsabb 40 km-en, 128 másodperccel a Milanó-San Rémón és 20 másodperccel a Col du Tourmalet mászáson.

  • AREO IN EVERYTHING: Ott áram vonalas ahol kell. A kerékpár orra, a “Speed Sniffer”, segít abban hogy lehető legjobban vágja át a levegőt és lassítson. Az új Tarmac-nak kisebb a közegellenállása mint a Venge-nek.  Az új UCI szabályokhoz alkalmazkodva az SL8 nyeregcsöve a legkeskenyebb.
  • ALACSONY SÚLY, MAX ÁRAMVONALASSÁG: Az Aethos-nál kifejlesztet technológiákkal sikerült a váz súlyát levinni 685 grammra ami a profi mezőny legkönnyebb váza. 15 százalékkal könnyebb az a korábbi, SL7 modellnél. A váz alakja és karbon lapolása lehetővé teszi a lehető legnagyobb merevséget és hajtáshatékonyságot.
  • IRÁNYÍTHATÓ: 33 százalékos javulást a Merevség/súly indexen. Minden pedál löket érezhetően gyorsítja a kerékpárt. A kormányzása kiválló, reszponszív és precíz. Továbbfejleszett ergonómia és a 32mm gumi férőhely teszi a legkényelmesebb Tarmac-vá valaha. Új kényelmi szintet határoz meg az orzságúti bringák körében.
  • UNISEX VÁZ: Nagyobb különbség lehet két férfi kerékpáros között, mint egy férfi és egy nő között. A nem önmagában közel sem biztosít elegendő adatot a specializálódáshoz, és ez azt jelenti, hogy a férfi vagy női kerékpárok létrehozása elavult. Minden versenyző megszerezheti a Tarmac SL8 korszerű előnyét. Ideje túllépni a nemen.
  • A Tarmac SL8 Expert kivételes teljesítményt nyújt a teljes SRAM Force eTap AXS szettel, wattmérővel, Roval Rapide CLII karbon kerékkészlettel és Roval Rapide karbon kormányal, SL7 kormányszárral. Versenygép már gyárilag.