Barion Pixel

Specialized kerékpár szervizünkben a nálunk vásárolt kerékpárok mellett a kerékpározással, mint sporttal foglalkozók bringáit várjuk.

  • Minden esetben előzetes időpont egyeztetés szükséges (email, telefon, stb.).
  • A munka felvételekor tájékoztatunk a várható költségekről, nagyobb mértékű eltérés esetén, ezt telefonon jelezzük feléd.
  • Csak tiszta kerékpárt tudsz nálunk hagyni, ha koszos/saras bringát hozol, 10.000 forintos mosási díjjal kell számolnod, mielőtt nekilátunk a javításának.
  • Igyekszünk a lehető leghamarabb megjavítani a kerékpárod, arra kérünk, hogy miután elkészült, 1-2 napnál tovább ne hagyd nálunk, nem tudjuk tárolni.

Munkadíjak

Munkadíjaink tájékoztató jellegűek, nehezített körülmények esetén (pl.: beragadt alkatrészek, nem várt hibák, stb.) a munka idejétől és összetettségétől függően változhatnak.

Üdvözlünk a Speed Way – Specialized Elite Store megújult honlapján!

 

Böngésszétek új megjelenésben a Specialized kerékpárokat és kiegészítőket, új webshopunkon rakjátok kosárba és rendeljétek meg őket!

Iratkozzatok fel, és informálunk benneteket a beérkező termékekről és újdonságokról! A termékek jelenleg még csak személyes átvétellel érhetőek el, de hamarosan a kiszállítás lehetőségével is élni tudtok.

És ami fontos még: továbbra is várunk benneteket szeretettel az üzletünkben!