Barion Pixel

Segítségre van szükséged a választásban?

Gyere el budapesti üzletünkbe vagy hívj minket bátran a +36 70 381 3987 telefonszámon vagy írj az [email protected] email címre Minden kérdésedre szívesen válaszolunk és segítünk jó döntést hozni!

2023 Diverge Sport Carbon

95423-6154

Original price was: 1 365 000 Ft.Current price is: 1 199 000 Ft.

Elfogyott

Ajánlatot kérek

54-es méretben elérhető

Bármi is legyen a célod: csak elmennél nap végén egyet túrázni, vagy hív a kaland vágy hogy megismerd jobban a világot, vagy versenyeznél akár Gravel szakágban, akkor az új

Bővebben
Technikai Jellemzők
Videó

Kapcsolódó termékek

Kedves Vásárlóink!
 
Augusztus 12-től szabadságon vagyunk, Augusztus 21-től várunk benneteket újra!

2023 Diverge Sport Carbon

54-es méretben elérhető

Bármi is legyen a célod: csak elmennél nap végén egyet túrázni, vagy hív a kaland vágy hogy megismerd jobban a világot, vagy versenyeznél akár Gravel szakágban, akkor az új Diverge ki fog szolgálni téged. Igazán egyszerű a képlet: gyors, stabil terepen, és élvezetes kerékpár. A kormányszár alatt lévő Future Shock 1.5 “mini teleszkóp” elnyeli az út felől eredő rezgéseket, valamit segít hogy az első kerék kontrollja megmaradjon az erdei utakon. A FACT 8r karbon váz merev és erős. 40 évnyi gyártói tapasztalattal a vázgeometriája teljesen újra van tervezve, olyan jó aszfalton mint egy országúti kerékpár, viszont az útról letérve sincs aggodalomra ok stabil és továbbra is gyors. A vázkialakítás lehetővé teszi a széles külső gumik használatát, gyárilag a bizonyított Specialized Pathfinder Pro 42 miliméter széles gumival érkezik.

  • Alacsony súlyú FACT 8r karbon váz.
  • Future Shock 1.5 rugózás 20mm mozgással segíti hogy megtartsd a kontrollt rázós terepen is, miközben a kezed nem fárad el.
  • Specializálódott geometria, a nagyobb stabilitás terepen, viszont nem válik lomhává országúton.
  • Mindenféle felfogatási pont a felsőcsövön, villán, középrésznél extra harmadik kulacsnak, valamint még sárvédőt id fogad a váz. Vihetsz magaddal bármit is egy camp-out-ra vagy túrázásra.
  • Jobban kihasználnád a kerékpárt? Semmi akadálya: A Diverge váza fogadja 700C kereken 47mm széles külső, 650b keréknél pedig a 2.1 széles külsőt is
  • SRAM Apex váltószettel szerelve.