Barion Pixel

Segítségre van szükséged a választásban?

Gyere el budapesti üzletünkbe vagy hívj minket bátran a +36 70 381 3987 telefonszámon vagy írj az [email protected] email címre Minden kérdésedre szívesen válaszolunk és segítünk jó döntést hozni!

2022 Roubaix Comp

94422-5056

1 719 000 Ft

Elfogyott

Ajánlatot kérek

56-os méretben elérhető

Hét győzelemmel a Paris-Roubaix-n a Roubaix kerékpárunk bebizonyította, hogy a” Smoother is Faster”. Eddig azonban a komfort bizonyos kompromisszumokkal járt. De most már nem. A Roubaix Comp kompromisszumok nélkül biztosítja a rugalmasságot, köszönhetően a radikálisan új Future

Bővebben
Technikai Jellemzők
Videó

Kapcsolódó termékek

Kedves Vásárlóink!
 
Augusztus 12-től szabadságon vagyunk, Augusztus 21-től várunk benneteket újra!

2022 Roubaix Comp

56-os méretben elérhető

Hét győzelemmel a Paris-Roubaix-n a Roubaix kerékpárunk bebizonyította, hogy a” Smoother is Faster”. Eddig azonban a komfort bizonyos kompromisszumokkal járt. De most már nem. A Roubaix Comp kompromisszumok nélkül biztosítja a rugalmasságot, köszönhetően a radikálisan új Future Shock 2.0-nak, amely több irányítást és csillapítási lehetőséget nyújt, egy új Pavé nyeregcsőnek, amely a legkiegyensúlyozottabb Roubaix-t eredményezi eddig, a Tarmac szintjének megfelelő aerodinamikának és a Rider-First Engineered váznak, amely jelentősen csökkentette a súlyt. Még mindig kényelmes? Persze, de ne nevezzük komfort kerékpárnak, mert minden mérnöki döntés mögött a teljesítmény állt.

Ez a Roubaix Comp kiváló ár-érték arányt kínál, de akárcsak maga a váz, ez az érték sem jár semmilyen kompromisszummal. A SRAM vezeték nélküli Rival eTap AXS 12 sebességes váltórendszerét választottuk a pontos váltások és az erőteljes hidraulikus tárcsafékek miatt, valamint a könnyű és masszív DT R470 Disc kerekeket, az új S-Works Pavé nyeregcsövet, 30 mm-es Turbo Pro gumikat és a rajongók kedvenc Power Comp nyergét.